Video a anketa

Prohlédněte si video z parádního zápasu se Slavií. Vysílá GooolTeam Channel.

Na konci videa najdete tři vybrané akce a můžete v anketě “Borec na konec” hlasovat pro tu, která se vám líbí nejvíc. Budou-li všechny zápasy takhle podařené, zařadíme anketu do každého videa.

(A mrkněte ještě na krátký komentář pod video! Možná dříve, než si ho pustíte …)

Borec na konec: hlasujte pro vybranou akci

  • Slalom (54%, 20 Votes)
  • Zákrok (30%, 11 Votes)
  • Penalta (16%, 6 Votes)

Total Voters: 37

Loading ... Loading ...

http://www.vimeo.com/9789135

Dovolím si upozornit na dvě situace (na videu), které jsou tolik typické pro porovnání opravdového hokeje a toho, co se v současné době na českých kluzištích odehrává:

Čas 4:19: Všimněte si po buly okamžitého pohybu všech pěti hráčů v zelených dresech. V podstatě neuvidíte hráče postávat na dvou nohách, s výjimkou zakončujícího hráče těsně před střelbou. Neustálý pohyb, zajišťování hráče hráčem, pohyb a nabízení se od obránců, výměna míst. Prostě NEUSTÁLÝ pohyb. Paráda = světový hokej.

Čas 7:44: Všimněte si druhého napadajícího hráče v červeném dresu (č. 4). “Napadá” neúspěšně hráče v zeleném dresu, následně provádí něco jako bognu a na volnoběh se vrací zpátky. Přitom je krásně vidět, že kdyby ty dva kroky udělal, pronikajícího hráče by v pohodě zastavil. Nehezké = typický český líný hokej.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>