Pár slov k nominacím

Aktualizace: k nominaci (viz další odstavec) jsem přidal rovnou sestavu …

V Šatně naleznete nominaci hráčů na další akci GT včetně stručného komentáře k nominacím náhradníků.

Rodiče hráčů, kteří nám poslali svou přihlášku do GT se souhlasem zveřejnění hráče na soupice, a kterým byla přihláška potvrzena, prosím o shovívavost se zveřejněním hráčů na soupisce GT. Technicky je to boj s HTML (pro IT vzdělance ;-) ) a nějak na to nemám pořád čas. :-)

Ještě dodám, že nominace na oba jarní turnaje i zájezd do Finska jsem se rozhodl udělat tak, že se pokusím na všechny akce v první řadě rovnoměrně rozdělit všechny hráče, kteří se pravidelně zúčastňují akcí GT, a kteří se samozřejmě přihlásili. Takže předem vyvracím spekulace o “našlapávání sestav” za účelem výhry za každou cenu. Podle přihlášených by to šlo snadno a myslím, že jedinou konkurencí třeba na Easter Cupu by nám mohlo být jedině HTA, které má též možnosti výběru hráčů, ale mottem GT je “Učíme se hokej” a já dodávám “Všichni, pro které se stal GT druhým klubem.” ;-)

Všem přeji krásný den! Není nad dobrou náladu … ;-)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>