Redbull party na Hvězdě

Jinak první utkání hráčů GooolTeamu snad ani nazvat nemohu. Dneska měl křídla úplně každý … ;-)

Z mého pohledu se nedělní odpoledne na Hvězdě více než vydařilo. Rozdělili jsme kluky do zeleného a červeného týmu, velmi přitom dbali na vyrovnanost obou týmů a hrálo se. Nahoru, dolu. A zase. Jediným taktickým pokynem pro dnešní utkání byla snaha o maximální nasazení při krátkých střídáních a až na pár ojedinělých zaváhání červeného týmu to kluci zvládli excelentně. Střídání v rozmezí 40-50 vteřin kluky donutila k takovému tempu, o kterém jsem přesvědčen, že nemálo z nich zažilo v zápase poprvé. Ale všichni do jednoho to zvládli parádně.

Pokud jde o hru, i tam jsem moc spokojený, protože bych ji nazval významně naprůměrnou. A to i přestože prakticky nikdo nenastoupil na svém obvyklém postu nebo se spoluhráčem, na kterého je zvyklý. Kromě známých dravců a hokejových matadorů, u kterých ani nic jiného očekávat nelze, mi velikou radost udělali hlavně kluci, o kterých vím, že dosud takto těžké zápasy prakticky nehráli. Zvládli to na jedničku a zaslouží si velkou pochvalu! Jmenovat nikoho nebudu, ale myslím, že pokud jste se zápasu zúčastnili a nakouknete doma do dětského pokojíčku, tak právě tam moje pochvala směřuje … ;-)

Takže u mě dobrý, až výborný a největší zkušeností budiž fakt, že nepotřebujeme nutně shánět soupeře, že si se stávající základnou GT zahrajeme parádní zápasy sami!

Na zimáku jsem viděl i pár fotoreportérů, tak pokud mi nějaká fotka přistane v mailu (miroslav.hes @ gmail.com), rád ji zde zveřejním.

Pro členy GT ještě dodávám, že v Šatně naleznou nominaci a další informace ke středečnímu zápasu v Hořovicích. (MH)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>