Pojedeme do Ameriky?

Žádám všechny rodiče hráčů GooolTeamu o vyjádření k možnosti zájezdu do USA. Stejně jako vloni i letos jsme dostali pozvání od ředitele turnaje OneHockey Sebastiana Fortiera na jeden z největších a nejkvalitnějších turnajů kategorie AAA v USA. Stejně jako vloni se nebudou turnaje účastit regulérní týmy, ale výběry hokejových škol, měst a dokonce opět i jednotlivých států USA.

Sebastian mě na základě naší loňské mise oslovuje se železnou pravidelností týden co týden a dokonce už nám díky velkému zájmu o náš tým nabídl i nižší startovné, které na takovém turnaji činí poměrně významnou položku. Dosud (v Letňanech) jsem s přihlášením na turnaj váhal, nyní však dozrál čas.

Žádám Vás tedy o písemné vyjádření, zda byste měli zájem se se svým potomkem turnaje zúčastnit. S ohledem na skutečnost, že máme v GooolTeamu i hráče ročníku 2000, sdělte mi prosím i Váš názor na skutečnost, že bychom letos odehráli turnaj v této kategorii.

Turnaj se hraje v Astonu, na předměstí Philadelphie, doprava letadlem do NYC a následně vypůjčenými auty cca 200 km na místo. Odhadované náklady cca 30.000 Kč. Každý platí sám za sebe, tedy i já a Honza! Vaše peníze do posledního centu utratíte za sebe a svého potomka.

Ještě se nabízí jedna možnost a sice vyrazit jinam. V březnu odjíždím do Minnesoty na výstavu s novým DrillBookem a nevylučuji, že by se mi podařilo nějaký zajímavý turnaj sehnat i jinde. Nicméně s ohledem na kvalitu OneHockey bych to vůbec neřešil …

Vaše vyjádření očekávám mailem nebo (aktualizováno) lépe v shoutboardu v Šatně. Děkuji.

(MH)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>